Artem / 26.05.2021
Дуже порадувало ставлення магазину до клієнта, незалежно від суми здійсненої покупки. Замовив чохол на iPhone 12, а разом із ним прийшов приємний бонус - захисне скло)
Ставлення до клієнтів криється в дрібницях)
Замовлення прийшло швидко.
Тож не можу не порекомендувати даний магазин - відтепер приєднуюсь до Ваших постійних клієнтів)
Администратор
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Гарного користування, звертайтесь ще
Oksana / 09.01.2021
Друзья, год назад купила в этой компании приставку Т2, была очень довольна работой ребят. Четко, быстро, оформили, объяснили, отправили. Прошёл год, я снова обратилась к ним. Что сказать.... Молодцы! Работают ради людей. Квалифицированные специалисты - это залог успеха компании. Я очень благодарна Александру Галушко за добросовестную работу и внимание к клиентам.
Администратор
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Гарного користування, звертайтесь ще
Марина / 28.03.2020
Як завжди, відмінна якість, чудові ціни, обслуговування на вищому рівні! Дуже задоволена!
Диана / 20.01.2020
Отличный магазин! Заказывали через olx вечером субботы. На следующий день заказ был отправлен. Качеством товара очень довольны. Успехов вам и процветания!
Антон / 14.10.2019
Купил чехол, очень доволен, спасибо больше заказавать буду еще!
Саньок=) / 10.07.2019
Приємне враження склав магазин, обслуговування на найвищому рівні, швидко доставили моє замовлення, недоліків не виявлено. Дякую за оперативність.)))
Администратор
Доброго дня. Дуже раді що Вам усе сподобалось, гарного користування! Звертайтесь ще)
Markushevskaya___Katya / 02.07.2019
О Вашем интернет-магазине я узнала из страницы в инстаграм, очень довольна высоким качеством обслуживания, в чем не раз уже сама убеждалась, все товары приходят:
-Быстро;
-В отличном качестве;
-Без каких либо изьянов.
Желаю вашему магазину процветания и много вежливых клиентов!
Администратор
Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук, раді що Вам усе сподобалось. Гарного користування!
Андрей / 05.04.2019
Покупал чехол і стекло, очень доволен
Администратор
Хорошого користування, звертайтесь.
Нина / 15.03.2019
Очень нравится магазин.Можно найти кучу полезностей для себя и родных.Приятные цены и хороший сервис
Администратор
Дякуємо, стараємось для Вас
Lizok / 31.03.2018
Ціни реально приємні, а головне що якість на 100 % відповідає цінам.
Важливо те, що товар приходить точно такий же,як і на фото , без будь яких дрібних недоліків.
Тому я всім рекомендую ваш магазин!
Показано с 1 по 10 из 171 (всего 18 страниц)